25 Temmuz 2016 Pazartesi

NİSAN - MAYIS - HAZİRAN BİTENLERİ





        Merhabalar ;

    Uzun süredir biten ürünlerimle ilgili yorumlarımı yazmıyordum. Bitenler poşetim oldukça fazla doldu. Denediğim memnun kaldığım / kalmadığım ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Bundan sonra da 2 ayda bir biten ürünlerimi paylaşacağım.


                         Bakalım ben neler bitirmişim ? :)







Lacina At Kuyruğu Şampuanı :


♥  Yağlı saçlar için üretilen bu şampuan , saçlardaki yağ dengesini düzenlemeye yardımcı olduğu vaad ediyor. Bana firma tarafından denemem için gönderilmişti. Açıkçası saçlarımı daha çok yağlandırdı. Çok memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim. Kokusu güzeldi. Lacina ürünlerine Norm Bitkisel 'den ulaşabilirsiniz.




Body Care Yüz Temizleme Jeli :

  Tüm cilt tiplerinin kullanabildiği Body Care markasının yüz temizleme jelinden memnun kaldım. Cildimde alerji yapmadı. Temizlemesi de güzeldi. Alınabilir bir ürün. Ürünlere bodycare 'in instagramından ulaşabilirsiniz.





Rexona Deodorant :

Rexona 'nın deodorantlarını uzun süredir kullanıyorum. Ter kokusunu önlemede özellikle pudralı olanları başarılı. Birçok farklı kokusunu denedim. Eğer bebek pudrası kokusundan hoşlanıyorsanız bu pembe olana bir bakabilirsiniz. Bittikçe almaya devam edeceğim ürünlerden biri kendisi.





Renu Ve BioTrue Lens Solüsyonları ( Bauschlomb ) :

Bauschlomb 'un lens solüsyonlarını uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum. BioTrue versiyonu göz yaşına en yakın içerikli bir lens solüsyonu. İkisinden hangisi denk gelirse onu alıyorum. Ayrıca gözlerimi de yakmaması benim için artı. Daha önce başka bir markanınkini kullanmıştım. Lenslerimi taktığımda gözlerimi yakmıştı. Eğer lens kullanıyorsanız sizlere önerebileceğim lens solüsyonları bunlar.





Beauty Key Yeşil Çaylı Yüz Maskesi :


♥  Beauty Key firmasının yolladığı yeşil çaylı maskeyi denedim ve çok memnun kaldım. Kuru cildimi güzelce nemlendirdi , kurutmadı. Bu maskeyi temiz cildinize uyguluyorsunuz , uygulama sonrası yüzünüzü yıkamıyorsunuz. Havlu gibi kalın bir materyali var. Onu yüzünüze yerleştirip 15 - 20 dk bekletiyorsunuz. Eğer bu maskelerin farklı çeşitlerini de denemek isterseniz markanın instagram hesabından bakabilirsiniz.





Benri , Cala , Freshn Soft Makyaj Temizleme Mendilleri :

Benri 'ninkinin 3 farklı çeşidi var. İçerinde farklı yağlar bulunuyor. Uyguladıktan sonra cildinize krem sürmenize gerek kalmıyor. Çok memnun kaldım. Gratis 'lerde satılıyor. Göz makyajını güzel çıkartıyor.

Cala markasınınkinin 4 farklı çeşidi bulunuyor. Daha önce farklı çeşitlerini de kullandım. Uygun fiyatlı , güzel mendiller. Cildimi tahriş etmiyor. Göz makyajını çıkartmada süper başarılı bir ürün değil.

Fresh'n Soft unki de güzeldi. Göz makyajını çok iyi çıkartmıyor. Cildimde kızarıklık , alerji yapmadı. 2 farklı çeşidi bulunuyor.




Perfect Purity Ve Colgate Ağız Çalkalama Suyu :

Perfect Purity , markası gratiste satılıyor. Nane tadı oldukça garip geldi bana. Açıkçası tadından dolayı pek memnun kalmadım. Ama seveni de çok tabi ki. Alınmadan önce düşünülmesi gereken bir ürün bence.

Colgate ; markasınınkini daha çok beğendim. Ayrıca minik şişeli olanları yanınızda da rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz.







Vaseline Keratin İçerikli El Kremi :

♥  Şuana kadar kullandığım , en kısa sürede emilen krem ilan ediyorum kendisini. Hem kokusu çok güzel hem de içerisindeki keratin sayesinde tırnakları güçlendiriyor. Gerçekten de işe yaradı. Normalde ben elimin içine krem sürmekten hoşlanmam. Ellerimin içinin yağlı yağlı olmasından rahatsız olurum fakat bu ürün 1 dk da tamamen emiliyor. Gördüğünüz yerde tereddütsüz alın :)





Gülşah Aseton :

♥  Gülşah markasının asetonlarını severek kullanıyorum. Koyu ojeleri bile güzelce çıkartıyor. Sürekli aldığım bir marka. Tırnak kenarlarımı da kurutmuyor.








ProNail Keratinli Sususuz Makinür Kiti :


    Pronail firması tarafından gönderilen bu ürünü çok sevdim. Kitin içerisinde tırnak eti çubuğu , kağıt törpü , kağıt havlu ve keratin içerikli manikür eldivenleri bulunuyor. Önce kağıt törpü ile tırnaklarınıza şekil veriyorsunuz. Daha sonra keratinli eldivenleri giyip 9 dk bekletiyorsunuz. Sonra elinizdeki keratinli kremi masaj yaparak ellerinize yediriyorsunuz ve fazlalılığını kağıt havlu ile aldıktan sonra tahta çubukla etlerinizi geriye ittiriyorsunuz. İşte bu kadar :) Etlerinizi kesmeden kolayca pratik manikür yapmış oluyorsunuz.







Rituel De Beaute Isıtıcı Bant Ve Burun Bandı :


♥  Rituel De Beaute markasının pratik ürünlerini seviyorum. Özel günlerde sancılarımı dindiren ısıtıcı bantları ne kadar sevdiğimi biliyorsunuzdur. Blogumda da yazısı var. Oradan daha ayrıntılı olarak okuyabilirsiniz. Burun bantları da nezle , grip olduğunuzda burun tıkanıklığını açıyor.






Lionesse Takma Kirpik :


  Lionesse markasının takma kirpiklerini seviyorum. Bu kirpiği 3 yıl önce lise mezuniyetim için almıştım. Ondan sonra 5 kez daha taktım. Artık kirpik yapısı bozulduğu için çöpe gidiyor.






Prozinc Summer Şampuanı :


  Deniz ve havuz suyunda yıpranan saçları kurtarmak için
Prozinc 'in piyasaya çıkardığı bu şampuanı çok sevdim. Saç kremi olmadan saçlarımı açtı ve yumuşacık yaptı. Hatta saçlarımı tarak olmadan duşta elimle açtığımda çok şaşırdım çünkü benim saçlarım çabucak karışıyor ve zor açılıyor. Fakat saçlarımı kısa sürede yağlandırdı. Sanırım içerisindeki bileşenlerden dolayı. Yıpranmış , kuru saçlarınız varsa bu şampuana mutlaka bakın. Ben çok memnun kaldım :)





Natural Herbs Çay Ağacı Özlü Şampuan :


♥  Natural Herbs firması tarafından yollanan bu şampuandan  çok memnun kalmadım. Yağlı saçlar için olmasına rağmen saçlarımı yine de yağlandırdı. Yağ dengesini düzenlemedi. Bitkisel olmasına rağmen köpürmesi iyiydi. Kokusu güzeldi. 






Carrot Care Havuç Özlü Saç Kremi :

♥  Carrot Care 'in havuç özü içerikli doğal şampuanından çok memnun kaldım ve 2 şişe bitirdim. Fiyatı 49 TL. Havuç gibi kokmuyor. Mis gibi bir kokusu var ve duştan sonra da kokusu saçlarınızda kalıyor. Diğer saç kremlerine göre daha sıvı bir yapısı var. Az miktarı bile saçlarımı yumuşacık yapıyor. Eğer saç uçları çok kuru olanlar varsa mutlaka seveceklerdir. Satın almak isterseniz internet sayfalarına bakabilirsiniz  :)






Watsons Isıtıcı Bant :


♥  Regl dönemlerinizde karın ağrısını gidermek için bu tarz ısıtıcı bantlar iyi oluyor. Watsons 'unki diğerlerine göre daha geniş. Ben genelde bel ağrılarım için kullandım ve iyi geldi. Büyük bir paketin içerisinde 5 adet olarak satılıyor.







Oriflame The One Rimel :

  Oriflame ' in The One serisini oldukça başarılı buluyorum. Özellikle pembe ambalajlı olan bu rimelini çok sevdim. Plastik fırçalı , küt uçlu olan bu rimel kirpikleri uzatmada başarılı. Mutlaka bakmanızı öneririm.







YvesRocher Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi :


  Severek kullanıyorum , bittikçe alıyorum. Göz makyajını güzel çıkartıyor. Gözlerimi yakmıyor. Kirpiklerimi dökmedi. İçerisinde mavi anemon çiçeği olduğu için kirpikleri besliyor. Ürüne Yvesrocher mağazalarından ya da internet sitelerinden ulaşabilirsiniz.






Clinique Mouisture Surge Jel Nemlendirici :


♥  Jel tarzı bir ürün olduğu için yüz tarafından daha kısa sürede emiliyor. Yağlı ciltlerinde kullanabileceği güzel bir ürün. Nem vermesini sevdim. Fakat kokusundan hiç hoşlanmadım. Garip bir kokusu var. Ben genelde kremlerin daha kremsi kokuları olmasını seviyorum. Alınabilir bir ürün.




YvesRocher Pure System Peeling :

♥  Yvesrocher 'in çoğu ürününü çok seviyorum. Bu ürün de sivilceleri kontrol altına almak için üretilmiş bir peeling. Yüzdeki pütürleri güzelce temizliyor. Kokusu biraz erkek parfümünü andırıyor. Yüzünüze ferahlık sağlıyor. Tanecikleri kum tanesi kadar küçük , cildinizi çizmiyor. Bakabilirsiniz :)





Himalaya Neem Kil Maskesi :


Şuana kadar kullandığım en iyi kil maskesi diyebilirim. Uyguladıktan sonra direk gözeneklerinize nüfus ediyor. Burnunuzun üzerindeki gözeneklerin hepsini belli ediyor. Yıkadıktan sonra da bebek cildi gibi oluyor cildiniz. Ben tüpünü bitmek üzereyken kestim. Son maske kalana kadar silip süpürdüm resmen , o kadar çok sevdim :D Himalaya markasının ürünlerine Gratis 'den ulaşabilirsiniz.





Bath And Body Works Cherry Blossom Duş Jeli :

♥  Mis gibi kokusuyla , güzel temizlemesiyle BBW 'nin duş jelini çok sevdim. Bendeki Cherry Blossom olanı. Çiçeksi kokulardan hoşlanıyorsanız buna bir bakın derim.






Avon Naturals Cherry Blossom Saç Tazeleyici Sprey :


Kendisi benim yıllardır favorim. Bittikçe sürekli aldığım bir ürün. Kısacası saç parfümü diyebiliriz. Saçlarınızın güzel kokmasını sağlıyor. İki fıs sıkıyorum ve saçlarım tazeleniyor. Fiyatı da her bütçeye uygun :)





La Roche Posay Termal Su :


Termal sularla tanışalı yaklaşık 1 sene oldu benim için. Yüz kreminizi uyguladıktan sonra ve ya krem sürmeden uygulayabiliyorsunuz. Mineral içerikleriyle cilt alt tabakasına etki ediyor ve cildin daha nemli , daha canlı görünmesini sağlıyor. Şuana kadar sadece La Roche Posay ve Vichy 'nin termal sularını kullandım. İkisinden de çok memnunum. Eczanelerden ya da dermokozmetik ürünler satan sitelerden satın alabilirsiniz :)





YvesRocher Hassas Ciltler İçin Tonik :

♥  YvesRocher ' in bu toniği hafif yapılı , cildi germiyor. İçerisinde alkol yok. Hassas ciltler için üretildiği için cildi de yakmıyor. Kokusu da hafif çiçeksi. Eğer tonik arayışındaysanız mutlaka YvesRocher ' in bu toniğine bakın derim.





Rebul Amber & Vanilya Parfüm :

♥  Sırf bitmesin diye gıdım gıdım kullandığım doğrudur :D
Buram buram amber ve vanilya kokuyor. Oldukça seksi bir gece kokusu. Ama tabi ki ben gündüz de kullandım. Bana bir arkadaşım tarafından hediye gelmişti. Nereden bulup satın alabilirim bilmiyorum. İnternette araştırdım , satış yerini de bulamadım. Eğer sizin bir bilginiz varsa bu ürünün nerde satıldığıyla ilgili , aşağıya yorumlarınızı bekliyorum kızlar :)





Eklips Yüz Temizleme Fırçası :

♥  Eklips'in yüz temizleme fırçasını yumuşak olur diye Gratis'den almıştım. Lakin kılları o kadar sert ki yüzümü çizdi. Aşırı hassas ciltlilere neler yapabileceğini düşünemiyorum bile. Kesinlikle alınmaması gereken bir ürün.






Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Pedi :

♥  Kullandıkça dikişlerinin kenarlardan açılmamasını sevdim. Diğer pamuklar gibi kenarlardan dağılmıyor , parçalanmıyor. Dikiş kısmıyla gözünüzü silerseniz acıtabiliyor. Silerken oraya dikkat etmeniz gerekiyor. Genel olarak yumuşak bir pamuk.






Mediwell Serinletici Jel Migren Bandı :

♥  Mediwell 'in bu cooling effectli migren bantları baş ağrılarına çok iyi geliyor , baş ağrılarını yatıştırıyor. Alnınıza yapıştırdığınız andan itibaren serinliği hissediyorsunuz. Ayrıca mentol kokusu yayarak baş ağrısını tedavi ediyor. Bir kutunun içerisinde 4 adet bu bantlardan bulunuyor.






Isana Deodorant :

♥  Isana markasının ürünleri Rossmann 'larda satılıyor. Küçük olduğu için yanımda da rahatlıkla taşıdım. Bendeki çiçek kokulu olandı. Gün içinde tazelemeniz gerekiyor. Pudralı değil. Uygun fiyatlı , güzel bir ürün.






İnstagram : @mimarca_makyaj


Sevgilerle...














                      
















2 Temmuz 2016 Cumartesi

H&M COLOR ESSENCE GÖZ KALEMİ







       Herkese Merhabalar ;

  Bugün blogda H&M markasının Color Essence göz kalemini inceliyor olacağız. H&M ' in yine beni şaşırtmayan kalitedeki bu ürünü hadi inceleyelim :)






♥ Oldukça şık bir kutunun içerisinde bulunuyor.




♥ Klasik H&M içeriğinde , fotoğrafa tıklayarak daha yakından inceleyebilirsiniz.




♥ Benim aldığım renk " WildLife "

♥ Çok kalıcılar. Zamk gibi yapışıyorlar. Mağazada denediğimde elimden çok zor çıktığı için hemen almıştım. Mutlaka başka renklerine de şans verilmeli.

♥  Seride birçok renk mevcut. Maviler , morlar , yeşiller vs.

♥ Göz üstüne sürüldüğünde akma yapmıyor.

♥ Dağıtmak için uyguladıktan hemen sonra bu işlemi yapmanız gerekiyor çünkü çabucak sabitleniyor. Waterproof bir ürün olmamasına rağmen suda dağılmıyor.




♥ İçerisinde minik ışıltılar bulunuyor.

♥ Tam benim sevdiğim gibi zeytin yeşili tonlarında.

♥ Kolay sürülüyor.

♥ Fiyatı : 13 TL



Ürüne H&M mağazalarından ulaşabilirsiniz. Diğer renklerini de mutlaka swachlamanızı tavsiye ederim :)






İnstagram : @mimarca_makyaj


Sevgilerle...