16 Haziran 2015 Salı

BİODERMA VE SEVİLEN ÜRÜNLERİ




      Herkese Merhabalar ;


 
     Bugün blogda sizlerle birlikte Bioderma ' nın en sevilen ürünlerini konuşacağız.
Hepimiz cildimizin bakımına özen gösteriyoruz. Tabiki bunun için de dermokozmetik dediğimiz yani eczane ürünleri önem kazanıyor. Hassas ciltlilerin özellikle tercih ettiği bu dermokozmetik cilt bakım markalarının başında da Bioderma geliyor.

Bioderma markasından kısaca bahsetmek gerekirse ;

Bioderma markası cildiyecilerin güvenle reçeteye yazdıkları markalardan biri. Her cilt tipine uygun ürünler bulmanız mümkün.
Karma , yağlı , kuru , hassas , akneye meyilli ve normal ciltler için
tonik , yüz temizleme jeli , cilt bakım kremi , termal su , güneş koruyucu , makyaj temizleyici gibi ürünleri satıyorlar.


                       Peki Bu Markanın En Sevilen Ürünleri Neler ?





1 - ) Bioderma Hydrabio Milky Cleanser Makyaj Temizleyici Süt :

   Kendisi makyajı çıkartmak için biçilmiş kaftan. Göz ve yüz makyajınızı kolayca çıkartmanızı sağlıyor. Cildi tahriş etmeden hem makyaj kalıntılarından arındırıyor hem de süt formülü ile cildinizi nemlendiriyor. Mat görünen cildi nemlendirmesi sayesinde cilde canlılık katmayı amaçlıyor. Cilt altındaki yağlanmaları ve kurumaları engelliyor. Yüzünüzdeki akne , sivilce , siyah noktaların giderilmesine yardımcı oluyor. Bu ürünü makyaj temizleme dışında da kullanabilirsiniz. 2 ay içerisinde ciltteki sivilceli görünümü engellemeyi hedefliyor. Ürünü bir pamuk yardımı ile istediğiniz bölgeye uyguluyorsunuz. Tüm cilt tiplerine uygundur.






 2 - ) Bioderma Sensibio H2O AR :

  Bioderma ' nın en meşhur ürünlerinden olan Sensibio H2O ' nun o kadar çok işlevi varki. Bu ürünü hem makyajınızı çıkartmak için hem tonik olarak hem de fondöten süngerlerinizi nemlendirmek için kullanabilirsiniz. Özellikle hassas ve cildi kızarmaya meyilli kişiler için üretilmiştir. Cildinizde hassasiyet sorunu olmasa bile güvenle kullanabilirsiniz. Yağlı ciltlilerde fazla yağı giderir , kuru ciltliler de ise cildi germeden kurutmadan makyajınızı temizlemenizi sağlar. Ürünün 50 , 100 , 250 ve 500 ml bulunmakta.
Sadece yüz ve göz makyajınızı temizlemekte değil aynı zamanda dudak makyajınızı da temizlemenizi sağlar. Dudaklarınız için ayrıyetten başka bir makyaj temizleyici kullanmanıza gerek kalmaz. Ürünü uyguladıktan sonra durulama işlemi gerektirmez. Günde 2 kere kullanabilirsiniz. Bir pamuk yardımı ile ürünü uygulayabilirsiniz.



 
 
 
Gelişmiş aktif güneş koruma faktörüyle yaz aylarında cildinizin herhangi bir zarar görmemesi için tasarlanmıştır. Güneşin zararlı etkilerinden , cilt lekelerinden ve yaşlanma belirtilerinden korunmanızı sağlar. İdeal bir kıvamı vardır. Vücudunuza , yüzünüze uyguladığınızda hemen emilir , yağlı bir his bırakmaz. Ki bu yazın benim en nefret ettiğim şeylerden biri. Vücudumda yağlı bir his bırakması ve emilmemesi. Hızlı emildiği için de denize , havuza girdiğinizde vücudunuzda kaygan bir his bırakmaz.
Spf 50 içerdiği için hassas ciltliler , beyaz tenliler de gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Güneş koruyucu sürdükten 10 dk sonra güneşe çıkmanız öneriliyor. Güneş sonrası losyon olarak da kullanabilirsiniz. Yanıcı etkiyi azaltır. Kapaklı bir ucu olduğu için kolayca kullanabilirsiniz. Kapağı çevirip çıkartmanıza gerek kalmıyor. Ayrıca vücudunuza kum yapışma düzeyi azdır.
Bu da benim önem verdiğim özelliklerden biri. Bacaklarınıza kremi sürüyorsunuz sonra kumlar yapışıyor ve rahatsız ediyor.
Her ne kadar yüz için üretilmiş bir krem olsa da vücudunuzda da kullanabilirsiniz. Ürün 40 ml.
 
 
Eğer tatile çıkmadan önce güneş kremi veya normal zamanlar kullanabileceğiniz makyaj temizleyiciler arıyorsanız Bioderma markasını rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
 
Bu ürünleri NarEcza sitesinden uygun fiyatlar ve indirimlerle
satın alabilirsiniz :)
 
Sevgilerr..
 
 
 



1 yorum: