19 Ağustos 2014 Salı

NİVEA DUŞTA VÜCUT KREMİ


                        


    Merhabalar. Bugün bloğumuzun konuğu duşta vücut kremi. Televizyonlarda baya bir reklamı dönen ürünü benim deneyimlediğim kadarıyla sizlere anlatmaktan keyif duyarım.
Öncelikle sizde benim gibi duştan sonra vücudunuza krem sürmekten hoşlanmıyorsanız bu ürün sizin imdadınıza yetişiyor. Bugüne kadar hoşlanmasam da bacaklarım kuru olduğu için duştan sonra krem sürüyordum. Ama o elime verdiği yağlı histen ve vücudumda sanki hiç yıkanmamışım gibi bir his bırakmasından nefret ediyordum. Ta ki bu ürünle tanışana kadar. Reklamlar da görünce aman bu ürüne para verilir mi. Zaten yıkanınca geçiyormuş gereksiz bir ürün diyordum. Ama merakıma yenik düşüp #watsons'dan yaklaşık 16 tl gibi bir fiyata satın aldım. İyiki de almışım diyorum. Vücudumda bıraktığı o nemli hisse bayıldım.
                                 
                                 Gelelim ürünümüze ;

                                 

Ben ürünü yalnızca bacaklarımda kullanıyorum. Çünkü bacaklarım diğer yerlere göre kuru bir yapıya sahip. Özellikle yazları güneşin de etkisiyle iyice kuruyor ve ara sıra pul pul dökülmeler oluyor. Yukarıda da bahsettiğim gibi bu ürün benim kurtarıcım oldu. 250 ml lik bir şişesi var. Çok az bir miktarı bana yettiği için uzun süre gideceğini düşünüyorum.  Kuru ciltler ve normal ciltler olmak üzere iki seçenekten oluşuyor. Benimkisi kuru ciltler için olanı. Kokusu bildiğimiz klasik #nivea kremleri gibi. İçerisinde badem yağı barındırıyor. Ki badem yağı cilt yenilenmesine ve nemlendirilmesine iyi gelen bir yağ. Yıkandıktan sonra vücudunuza istediğiniz miktarda uyguluyorsunuz. Daha sonra yıkıyorsunuz. Böylece fazla yağı vücudunuzdan arındırmış oluyorsunuz. Bu krem nemin cildinizde hapsedilmesini sağlıyor. 2 gün boyunca cildimin yumuşacık , nemli ve parlak durduğunu gözlemledim. Bu ürüne kesinlikle bir şans verin derim. Ürünün içerisinde paraben bulunmuyor.


Normal vücut kremleri gibi bir yapısı var. Losyon kıvamında aşırı akışkan bir yapısı yok. Ürünü elinize sıktığınız zaman bir anda fazlaca ürün dökülmüyor ki bu artı bir özellik. Çabucak bitmesini engelliyor. Eğer bu boyut size yeterli gelmiyorsa daha büyük boyu da mevcut. Ben bu ürünü çok sevdim. Sizler daha önce kullandınız mı? Memnun kaldınız mı? Bir sonraki yazıda görüşmek üzere :)

Sevgiyle kalın....



18 Ağustos 2014 Pazartesi

GOLDEN ROSE RİCH COLOR NAİL POLİSH



            

   Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar.. Bugün bloğumuzun konuğu bir oje olacak. Oje sever biri olaraktan artık bloğumda ojelere de yer vereceğim. Tatil için Manisa'ya giderken Edremit Kipaya uğramıştık. Orda da #watsons a uğradım. Şu sıralar özellikle nude tonda ojelere taktığım için böyle bir oje arıyordum. Tesadüfen golden rose un rich color serisini gördüm. Rengi açık sütlü bir kahverengi. bu tarz açık renkler genelde tek katta tırnakta tam örtücülük sağlamıyor. Aslında bunu da alırken tam örtücülük sağlasın gibi bir beklentim yoktu. Ama beni baya şaşırtan bir ürün oldu..

  Beni şaşırtan ürünümüzün rengine ve paketine bir bakalım ne dersiniz? :)

  
 
Rengi de sizce çok güzel değil mi?  Gelelim özelliklerine;
*Tek katta mükemmel bir kapatıcılık sağlıyor. Şuana kadar kullandığım açık renkler arasında en iyi kapatıcılığı sağlayarak gönlümü fethediyor.
*Geniş bir fırçası var. İki harekette tam olarak tırnağınızı kapatıyor.
*Şişenin içindeki rengi tam olarak veriyor.
*İçerisinde hafiften gri tonu barındıran nude bir renk.
*Benimkisi 05 numara.
*10,5 ml lik bir ürün.
*Fiyatı 3,5 tl.
* Çoğu kozmetik ürünü satan yerlerde bulabilirsiniz. Ben watsonsdan almıştım.
*8 ay dayanma ömrü var.
*Tırnaklarımda 2 gündür var ve herhangi bir soyulma yaşamadım.
 
Tırnaklarımdaki duruşu da bu şekilde;
 
 
Tırnakları temiz ve bakımlı gösteren güzel bir oje. Sizler bu seriyi denediniz mi , favori renkleriniz var mı? Bir başka yazıda görüşmek üzereee :)
 
Sevgiyle kalın....