28 Şubat 2014 Cuma

FLORMAR KAŞ FARI ( EYEBROW SHADOW)

                            

            

Herkese merhabalar. Uzunca bir aradan sonra yeni yazımla sizlerleyim. Derslerimin yoğunluğundan dolayı sizlere yazı yazamadığım için özür diliyorum ve arayı daha fazla uzatmadan yeni yazımla sizleri baş başa bırakıyorum :)
Bugün sizlerle birlikte flormardan aldığım ve severek kullandığım kaş farını inceleyeceğiz. Öncelikle sbirlikte saç rengimle aynı renk olan kumral renginde. Bu yüzden uzaktan çok fazla belli olmuyor. Kaşıma boya gibi kimyasal ve yakıcı maddeleri sürmediğim için çare olarak kaş farı ve kaş kalemi kullanıyorum. Elimde yakında bitmek üzere olan bir kaş kalemi var. Flormarınkiyle onu dönüşümlü olarak kullanıyorum. Kalem daha keskin bir görüntü sağlarken flormarınki daha soft , daha doğal bir görüntü sağlıyor. Aslına bakarsanız sizin kaşlarınızda nasıl bir görüntü sevdiğinize bağlı alacağınız ürün. Eğer kaşlarınızın doğal durmasını istiyorsanız flormarın kaş farı sizin için biçilmiş kaftan olacaktır. Bu kısa açıklamadan sonra ürünün dıştan nasıl göründüğüne bir bakalım :izlere kaş yapımdan bahsetmek istiyorum. Kaşlarım çok fazla olmamakla

 
Ürünün özellikleri ;
 
* Paketi oldukça şık ve sade.
Ayrıyetten içinde küçük bir aynası bulunuyor.
*Toz toz olmuyor uygularken yüzünüze dökülmüyor.
* Yumuşak bir yapısı var , kesik uçlu fırçayla rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
*3 gr lık bir ürün. Size uzunca bir süre gidecektir.
*Benimkisinin numarası EB02
* 3 çeşit renk seçeneği var.
*11 tl ye satılıyor.
*İçeriğinde üzülerek söylüyorum : Talc , Nylon Alumınum , Tıtanıum , Methylparaben ve Proylparaben var.
* Kaşlarınızda net bir şekilde değil soft , doğal duruyor.
*2 Yıl kullanım ömrü var.
* Bütün gün dağılmadan kaşınızda kalıyor.
* Paketi sağlam , herhangi bir kırılma olmadı bende.
Ürünün içi de şu şekilde :
 
 
 
Ben bu ürünün doğal durmasını çok seviyorum. Gramajına göre uygun fiyatlı bir ürün. Pahalı markalar denemek yerine flormarı da tercih edebilirsiniz. Sizler bu ürünü denediniz mi? Memnun kaldınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum :)
 
Sevgiyle Kalın...


 
 

14 Şubat 2014 Cuma

RIMMEL LONDON APOCALIPS LIP LAQUER

         
                  
  
    Herkese Merhabalarr! Bugün günlerden 14 Şubat Sevgililer Günü. Sevgilisi olan olmayan herkesin sevgililer günü kutlu ve mutlu olsun. Sevgi sadece bir gün için değil bir ömür içindir. Bu gün sadece sevginizin simgesidir. O yüzden eşinizi , sevgilinizi bir ömür boyu sevin diyorum ve bugünün yazısıyla sizleri baş başa bırakıyorum. İnceleyeceğimiz ürünümüz likit bir ruj. Daha önceki postumda da Rimmel london un bir rujundan bahsetmiştim. Orda Rimmel london un ülkemize çok da uzun bir zaman önce gelmediğini söylemiştim. Yine bu ürün de o markaya ait. Ürünümüz yalnızca Watsons mağazalarında satılıyor. Fiyatı 12,90 tl. Bir çok renk çeşidi ve tester ı olduğundan mağazada deneyebilir , kendinize yakıştırdığınızı alabilirsiniz :) Renk çeşitlerinden bazıları şu şekilde :


Gelelim benim aldığım ürüne. Elimde kendisinden yalnızca bir tane bulunuyor. İndirim zamanı kendime uyacak bir kaç rengini daha almak istiyorum. Benim rengim 401 Aurora. Gül kurusundan bi kaç ton koyu olan bir renk kendisi. Paketine baktığınızda sanki lipgloss gibi algılıyorsunuz. Fakat likit bir ruj. Sadece rujunuzu fırça ile sürmüş oluyorsunuz. Başka hiç bir farklılığı yok normal rujlardan. Seride sedefli , ışıltılı ruj bulunmamakta. Gayet pigmentli ürünler. Yoğun bir yapısı olduğu için özellikle koyu renklerde dudaklarınızın kenarlarına taşırma olasılığınız fazla. O yüzden ben uygularken fırçanın ucunda fazla olan ruju paketin kenarına sıyırıyorum. Aldığım ürünün rengi şu şekilde :

 
Rujumuzun hafiften ıslak bir bitişi var fazla mat durmuyor. Bazı bloggerlar kokularından çok rahatsız olduklarını belirtmişler ancak beni kokusu hiç rahatsız etmedi. Koku hassasiyeti kişiden kişiye göre değiştiği için siz siz olun mağazada önce bir koklayın sonra alın ki verdiğiniz para boşa gitmesin. Kalıcılıkları orta seviyede. Yemek yedikten sonra rujunuzu tazelemeniz gerekebiliyor. Ki zaten ürününde aşırı kalıcılık gibi bir vaati yok. Benim dudaklarımda şu şekilde duruyor :
 

   Malesef hangi ruju  sürersem süreyim benim dudak çizgilerime doluyor ve dudak çizgilerimi belli ediyor.

Sizler bu ürünü denediniz mi? Memnun kaldınız mı? Eğer elinizde var ise hangi renkleri var? Yanıtlarınızı alttaki yorum kısmına bekliyorum kızlar :)
 
Sevgiyle kalın...

13 Şubat 2014 Perşembe

CETTUA YAĞ KONTROL MENDİLLERİ (OIL CONTROL TISSUE)

                         

       
   Merhaba kızlar!! Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Bugünkü konuğumuz yağlı ciltler için bir mucize olan yağ kontrol mendilleri. Cettua markası sadece Gratiste satılıyor.
3,95 - 4,5 tl gibi bir fiyata satılıyor. Cettua markasını bilmediğim zamanlarda yabancı youtuberların kullandığı ve Türkiye'de olmayan neutrogena markasının böyle bir ürünü olduğunu görmüştüm. Çok merak etmiştim. Daha sonra yaşadığım şehre Gratis mağazası açılınca denemek için almıştım iyiki almışım. Bu benim kaçıncı paketim bilmiyorum. Çok severek kullanıyorum. Ürünümüzün görünüşüne bir bakalım :
        


 
Ürünümüzün özellikleri şöyle ;
 
*Keten ipliği içeren doğal kağıt hamurundan yapılmış.
*Cildinize taze ve canlı bir görüntü verir.
*Makyajınızı bozmadan yüzünüzdeki fazla yağı alır.
*Paketin içinde 50 adet ince kağıt mendiller var.
*Boyutları 100 e 70 mm.
 
 
Benim T bölgem yani burun ve alın bölgem biraz yağlı olduğu için özellikle burun bölgem parlama yapıyor. Ne kadar pudra sürersem süreyim o bölge illaki yağlanma yapıyor. En sevmediğim şey burnumun parlak durması. Bu sebepten dolayı yağ kontrol mendillerini severek kullanıyorum. Paketinin ince olması nedeniyle ister seyehat çantanızda, ister makyaj çantanızda , istersenizde normal çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. İnce kağıt gibi bir yapısı olduğu için kesinlikle cildi tahriş etme gibi bir özelliği yok. Diyelim makyajınızı yaptınız fondoteninizi , pudranızı sürdünüz. Ve belli bir saat geçti ve yüzünüzde parlamalar oluştu. İmdadınıza bu ürün yetişiyor. Üstelik silerken makyajınızı da bozmuyor ki bu bir artı özellik. Paketin içinde 50 tane olması ve tek bir kağıdı 2-3 kere kullanıcağınızı düşünürseniz size baya bir yetecek kadar ürününüz olmuş oluyor. Bu ürünü sevdin mi Işıl diye bana sorarsanız eğer ben çok sevdim. Bittikçe yenisini alıyorum. Uygun da bir fiyatı var. Eee daha ne olsun. Bundan iyisi can sağlığı :)) Son olarak ürünümüzün içine de bir bakarsak eğer şu şekilde :
 
 
Sizler bu ürünü denediniz mi? Sevdiniz mi? Yorumlarınızı aşağıya bekliyorum kızlar. Bir başka postta görüşmek üzere hoşçakalın.
 
Sevgiyle kalın....
 
 

12 Şubat 2014 Çarşamba

LOREAL PARİS ÜÇ ETKİLİ ZENGİN TEMİZLEME SÜTÜ

           

 
   Herkese Merhabalar! Bugünkü yazımız bir temizleme sütü ile ilgili olacak. Üç etkili zengin temizleme sütü serisi bir çok özellik içeren ürünleriyle birlikte yeni çıkan bir seri. Bu seride cilt tipinize göre farklı etki içeren temizleme sütleri , çift fazlı göz makyajı temizleyicisi ve tonikler bulunmakta. Benim şuan sizlere bahsediceğim ürünün aynı zamanda su gibi olan formu da var. Hatta bir çok blogger ve youtuber tarafından Bioderma Sensibio H2O ile karşılaştırılan bir ürün. Ben süt olanını tercih etmiştim. Nerelerde satılır derseniz eğer ; çoğu kozmetik ürün satan dükkanda , watsons , gratis , rossmann gibi yerlerde ve marketlerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Fiyatlarına gelecek olursak eğer 16-17 tl ye satılıyor. Özellikle watsons ve gratis indirimlerinde 10 tl gibi uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Özelliklerinden bahsetmeden önce ürünümüzün dış görüntüsünün nasıl olduğunu beraber inceleyelim :

Ürünümüz pembiş tonlarda gayet şirince paketlenmiş. 200 ml'lik bir ürün ki bu da yaklaşık sizi 3-4 ay idare eder. Yüz ve göz makyajınızı rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Hassas ciltliler için de uygun bir ürün hipoalerjenik olduğu için. İçinde herhangi bir alkol ürünü barındırmıyor. Bu da cildinizde yanma , kaşıntı , kızarıklık gibi nedenlere sebep olmuyor. Kokusu klasik yüz nemlendiricisi gibi. Ben bununla genellikle göz makyajımı çıkarıyorum. Yüz makyajımı çıkarmada makyaj temizleme mendili kullanıyorum. Daha sonrada yüz temizleme jeliyle yıkıyorum yüzümü. Şuana kadar gözümde herhangi bir yanma , kaşıntı yapmadı. Ki benim göz çevrem hassastır kolayca kızarır. Bununla göz makyajımı sildikten sonra herhangi bir göz nemlendiricisi kullanmıyorum ayrıyetten.Çünkü göz çevremi gayet güzel nemlendiriyor. Ben tek pamukla göz makyajımı çıkarıyorum. Bence göz makyajı çıkarmada başarılı bir ürün. Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi içerisinde malesef methyl ve ethyl paraben var. Kapağının nasıl olduğu da şu şekilde :


 
Pamuğa döktüğünüzde bir anda fazlaca ürün gelmiyor. Bereketli bir ürün bu sebepten dolayı. Özellikle bazı markalar kapak kısmını direk açık bırakıyor. Fazlaca ürün israf oluyor. Bana göre hakkını veren bir ürün. Sizler bu ürünü kullandınız mı? Sevdiniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum kızlar :)

                                      Sevgiyle kalın....


10 Şubat 2014 Pazartesi

JOHN FRIEDA HAIR SERUM

 

         

  Merhabalar!! Bugün sizlerle John Frieda'nın Frizz-Ease isimli saç serumunu inceleyeceğiz. Ben bu ürün ile bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Kendisinin elinde küçük boyu olduğunu ve benim de denememi istediğini söyledi. Bu ürünle tanışmam bu şekilde oldu. John frieda'nın saça parlaklık veren saç kremini de kullandım kokusu ve yapısı , saça verdiği parlaklık mükemmeldi. John Frieda hem yabancı ülkede hem de ülkemizde kaliteli saç ürünlerini satıyor. Güvenle alıp kullanabileceğiniz bir marka kendisi. Fiyatları normal ürünlere göre biraz pahalı. Örnek vermek gerekirse ; ben saç kremini 26 tl ye almıştım. Bu markayı Gratis , Watsons ve kozmetik ürünleri satan online sitelerden bulabilirsiniz. Biz gelelim Frizz-ease ürününe ;


Ürünümüz 24 ml lik benimkisi küçük boyu. Benim gibi saçları çabuk yağlananların korkulu rüyası saçına yağ bazlı bir ürün sürmek. Fakat bu ürünle o korkulu rüyalar geride kalıyor. Çünkü ürünümüzü elinize alıp saçınıza yedirdiğinizde yağlı bir his vermiyor. Transform bir yapıda olduğu için saçlarınız yağlı gibi durmuyor. Aksine saçlarınız daha canlı ve sağlıklı görünüyor. Çok güzel bir kokusu var. Ben duştan çıktıktan sonra ıslak saçlarıma uyguluyorum. Elime biraz üründen sıkıp elimi ovuşturuyorum ve saçlarıma yediriyorum. Sonra da saçlarımı tarıyorum. Saçınızdaki karışıklığı , isminden de anlaşıldığı gibi elektriklenmeyi azaltıyor. Saçlarınızın daha pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Dalgalı ve düz saçlara , ısıl işlem görmüş saçlara ve boya ile yıpranmış saçlara önerebileceğim bir ürün. Şişesine gelirsek ; pompalı bir kapağı var elinize yeteri kadar ürünün gelmesini sağlıyor. Ben saçlarıma 2 pompa kadar uyguluyorum.
 
Ürünün tam boy fiyatı : 36 tl. Ben ürünü çok severek kullanıyorum.
 
Sevgiler......

9 Şubat 2014 Pazar

LANCOME PARİS RUJ

 

        

   Herkese Merhabalarrr!! Uzun bir ara oldu yazmayalı biliyorum. Tatile çıktığım için yazamadım. Sizlerden özür dileyerek hemen postumuza başlıyoruz :)

Bugünkü konuğumuz Lancomé' un ruju. Bendeki pembe kapaklı olan 312 numaralı not for salf isimli ruju. Bu marka Tekin Acar , Boyner , Ykm , Sevil gibi high end ürünler satan mağazalarda bulunuyor. Bana hediye gelen bir üründü. Sanıyorum fiyatı 80-120 tl gibi bişey.
Lancomé markasının rujları , ojeleri , göz kalemleri , dudak kalemleri , rimelleri , fondoteni , allıkları , farları , makyaj paletleri , pudraları , parfümleri , cilt bakım ürünleri , vücut losyonları gibi baya geniş ürün yelpazesi bulunuyor. Kısacası bir kadının isteyeceği bütün ürünleri bünyesinde barındıran bir marka. Bende bu markanın 2 tane ruju bulunuyor. İkisi de bana hediye olarak geldi. High end bir marka olduğu için malesef şimdilik başka ürünlerini alamayacağım bir marka. Gelelim benim ürünüme..

 
Ürünümüzün dıştan ve içten görünüşü yukarıdaki gibi. Kabına bayıldığımı belirtmeden geçemeyeceğim. Çok şık , zarif bir paketlemesi var. Kapağı sağlam bu yüzden çantanıza koyduğunuzda kapağı açılıp da rujunuzun çantanıza bulaşma riski yok. Rujumuzun yapısı yumuşak olduğu için kolayca sürülüyor. Benim dudaklarımda herhangi bir kurutma yapmadı. Hafiften nem verme özelliği olan bir ruj. İçinde çok küçük ışıltılar var. Eğer mat ve ışıltısız rujlardan hoşlanıyorsanız size göre bir ruj olmayacaktır kendisi. Hafif bir meyve kokusu var. Kremsi bir yapısı var. Benim dudak çizgilerime dolma yaptı. Aslına bakarsanız bu benim dudak yapımdan kaynaklanıyor. Çoğu ruj dudak çizgilerime dolma yapıyor. Rengi tam bir bebek pembesi. Benim gibi pembe tonlarını sevenler için harika olacaktır. Her ten rengine uyacak bir renk olduğunu düşünüyorum.
 
 
 
 
 
 
 
 
Dudağıma uygulanmış şekli de yukarıda görüldüğü gibi. Dudaklarım ve cildim bu sıralar çok kuruduğu için bu şekilde kenarları pul pul dökülüyor. Onun için kusura bakmayın. Ben rengine bayılıyorum. Sizin de Lancomé dan rujunuz var mı? Bu rengi sevdiniz mi? yorumlarınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum kızlar :)
 
Sevgiyle kalınn.....